VII. ONKO-KARDIOLÓGIAI NAPOK

2024. április 26-27.

HELYSZÍN

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont****

6000 Kecskemét, Izsáki út 6.

GPS: É 46,898174°  K 19,672296°

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont Kecskemét központjához közel található. Az M5-ös autópályán a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér körülbelül 45 perc alatt, illetve a magyar főváros Budapest körülbelül 50 perc alatt elérhető.

Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne egy 450 fő befogadására alkalmas 3 részre osztható Bálteremmel és 5 kisebb szekcióteremmel várja vendégeit. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak egyaránt. Konferencia- és rendezvénytermeik mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt. Termeik egy része saját terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik, ami kellemes helyszíne kávészüneteknek.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG ÉS SZOBAÁRAK

 

Szálláslehetőséget a konferenciának otthont adó hotelben tudnk biztosítani.

A szálloda szobái minden igényt kielégítőek, kényelmes berendezésűek. Minden szoba mágneses beléptető rendszerrel ellátott kávé- és teafőzővel felszerelt. A lakótérben laptop méretű digitális széf, 40”-os nagyképernyős televízió található.
Az egész szálloda területén ingyenes a WIFI csatlakozás.

Szobaárak:

Szoba 1 fő részére: 37.800 Ft/szoba/éj
Szoba 2 fő részére: 43.200 Ft/szoba/éj (21.600 Ft/fő/éj)

Az árak tartalmazzák a szállás és a büféreggeli költségét, a szálloda wellness részlegének használatát, a parkolást, valamint az ÁFA-t (5 %).

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy AZ IFA (melynek mértéke 400 Ft/fő/éj) A HELYSZÍNEN, EGYÉNILEG FIZETENDŐ a Hotel recepcióján.

Szállásfoglalás határideje: 2024. március 18.
A szobafoglalás lehetőségét a határidő lejártáig és a kapacitás feltöltéséig tudjuk garantáltan biztosítani.

A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék a regisztrációkor.
A szállást csak a 2024. március 18-ig beérkezett megrendelés esetén, a kapacitás feltöltéséig tudjuk garantáltan biztosítani.
Kétágyas elhelyezés esetén, kérjük a szobatárs nevét – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni.

PARKOLÁS

A kongresszus helyszínén a szálloda őrzött parkolójában díjmentes parkolásra van lehetőség.